Sessuele spanning

,,Pff, ik heb het koud-d-d-d.” Voor me staat een wonderschone jong-twintiger, tamelijk schaars gekleed. Het charmante jurkje staat haar prachtig en past fraai bij haar donkere huidskleur. Diverse sieraden maken het werkelijk een plaatje en voor ik het weet geef ik haar een compliment, die ze bescheiden en met een verlegen glimlach incasseert. Ze koopt twee warme broodjes en een kopje thee en onderwijl praten we wat; weldra is ze op plaats van bestemming , waar het warm is.

Een man komt ook naar ons toe en spreekt haar aan. Hij is wat ouder en is duidelijk onder invloed van iets dat hem naar een andere wereld gebracht heeft. De vrouw besluit hierop toch maar wat haast te maken en al snel loopt ze weg. ,,Oh, nou, dag schatje”, neemt hij verbouwereerd afscheid van haar, maar herpakt zich snel. ,,En hoi lieverd”, grijnst hij naar mij. ,,Ik wil graag geld wisselen om te pissen. Kan dat bij jou? Jawel toch, schatje?” Hij kijkt wat vaag uit zijn ogen en tolt ook op zijn benen, maar heeft toch een uiterst vredige uitstraling.

,,Natuurlijk, eh, lieverd”, speel ik het spel met groot plezier met hem mee. ,,Alsjeblieft, wat muntgeld. En daar is het toilet.” De man kijkt me plots kwaad aan. ,,Lieverd… ik vind dat hier ineens een rare sessuweele spanning ontstaat en dat bevalt me helemaal niet.” De sfeer slaat echt ineens om, hij lijkt op het punt te staan te ontsporen. Zonder wat te zeggen draait hij zich woest om en loopt weg, richting het toilet. Enkele minuten later loopt hij weer langs. ,,Héé!”, roept hij van een afstandje, op agressieve toon. Ik schrik en wacht gespannen op wat komen gaat. ,,Dank je wel man! En ik wilde je nog een fijne avond wensen. Schatje!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »
Scroll naar boven