NS Publieksprijs

In 2012 won A.F.Th van der Heijden, in het verleden wonnen Esther Verhoef, Simone van der Vlugt, Herman Koch, Arthur Jopin, Joris Luyendijk, Kluun, Hella S. Haasse en Geert Mak de NS Publieksprijs. En in 2013?

In 2013 verscheen plotsklaps een echte klassieker-in-spé. In juni jongstleden keek de voltallige literatuurwereld met verwondering en bewondering naar de release van Steven van Beeks ‘Perrongeluk’, die in eigen beheer verscheen. Het boekje vestigde diverse records (250 exemplaren verkocht!) en de kritieken waren louter positief. Mocht je perrongeluk nog nooit van het boekje gehoord hebben, hier: http://perrongelukken.wordpress.com/category/bundel-perrongeluk/. Reikhalzend wordt al uitgekeken naar een nieuw boek van Van Beek.

Schokkend, maar waar: ‘Perrongeluk’ is niet genomineerd voor de NS Publieksprijs. Geen man overboord: Vanaf nu kan er immers gestemd worden op de genomineerde boeken, maar is het ook mogelijk een VRIJE KEUZE in te voeren!

Hoewel de genomineerde boeken ook best leuk zijn enzo, spreekt het voor zich dat het heel gaaf zou zijn als je via deze vrije keuze op Perrongeluk – Steven van Beek zou stemmen. Dus, klik op onderstaande link en stem! Laten we samen kijken hoe ver we kunnen komen en of we een mini-stuntje kunnen uithalen en stemstemstem! En moedig je vrienden op Facebook en Twitter aan hetzelfde te doen! Stem! Deel dit bericht op je eigen Facebook en schreeuw op Twitter! Doe het! Help me! U zijt helden!

https://nspublieksprijs.nl/boek/eigen-keuze#trigger-vote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »