Steven van Beek

Mijn naam is Steven van Beek. Journalist en (tekst)schrijver.

Schrijven is mijn vak, mijn passie, mijn hobby, mijn liefde.

Momenteel zit ik in Mexico. Ik deel mijn belevenissen, struggles, observaties en momenten met liefde met jullie via social media en mijn website. Inmiddels werk ik aan een boek. Wil je me daarin steunen? Onder ieder verhaal is een donatiemogelijkheid. Ook is het mogelijk om een maandelijks bedrag te doneren.

Ik heb ruimte om (journalistieke-) tekstschrijfopdrachten op te pakken. We kunnen via Zoom onder het genot van een kopje koffie eens het een en ander bespreken. Neem contact met me op via steven@uitgeverij-stofje.nl.

Op mijn website kun je veel van mijn werk vinden. Mijn drie boeken, mijn artikelen voor BN DeStem, mijn teksten voor andere partners. Kijk ook eens op mijn LinkedIn.

Boeken

Ik schreef tot nu toe vier boeken en een vijftal frutseltjes. Allen te vinden in mijn webshop.

 • Het Groene Schaduwlicht: mijn eerste fictieboek.
 • Meer dan 130 Perrongelukjes: een lijvig boek gevuld met meer dan 130 Perrongelukjes en tekeningen door Bram de Bont en Tess van Gompel.
 • Perrongeluk: het eerste boekje, vol spontane verhalen uit de begintijd van Perrongeluk.
 • De Crash: KoSte (Ko de Kok en Steven van Beek) schreven in hun tienerjaren gedichtjes. Dit boekje, met fraaie illustraties van Ko, is daar een soort eindproduct van.
 • Extra: een vijftal boekjes van KoSte, die vóór De Crash in zeer beperkte oplages verschenen.

6 gedachten over “Steven van Beek

 • 14 december 2016 om 10:08
  Permalink

  Beste Stefan, heeft u gisteren foto;s gemaakt bij de “eerste paal slaan” van het Vitalis college? Mijn buurjongen en zoon staan zo lekker op het plaatje! Kan ik een afdruk bij u bestellen of digitaal bestand?

  Mvg

  Bart Boschma, bewoner van de Biesdonk

  Dinantstraat 45
  4826 LH te Breda
  bart@mensenomgeving.nl
  06 42612535

  Beantwoorden
 • 13 januari 2020 om 13:47
  Permalink

  Uw artikel in de Stem van vandaag betreffende “vluchtstrook file”.
  Is het niet een fout van Breda of Rijkswaterstaat dat het met de stoplichten bovenaan de afrit niet goed geregeld is ?
  Doorrijden naar de volgende afrit helpt weinig, vaak is het daar op die tijd net zo erg.
  Dan daarna terugrijden naar waar je moet zijn is op dezelfde tijd ook een drama.
  Is het niet aan Rijkswaterstaat om middels rode kruizen boven de weg het verkeer te regelen.
  Duidelijk is dat er onvoldoende capaciteit is om het verkeer vanaf de rijksweg op die tijd weg te werken.
  Is dat dan juist om te spreken van”huftergedrag” en boetes te gaan heffen van 380 euro aan mensen die volgens normaal rijtjes gedrag achter elkaar gaan staan ?
  Een rechter en een officier van justitie snapt dat toch ook wel ?

  Beantwoorden
 • 30 april 2020 om 12:05
  Permalink

  Hoi Steven,

  Ik heb net even op mijn knieen voor mijn boekenkast gezeten. Heel slecht voor mijn artrose maar ja. Naar aanleiding van jouw link op de padlet van de cursus zat ik op je website te snuffelen en ontdekte tot mijn verrassing dat jij de schrijver bent van Perrongeluk. Ik heb die collums vroeger gelezen in de stem, dat was trouwens steeds het eerste dat ik las. Ik was er bijna zeker van dat ik het boekje indertijd gekocht heb. Vandaar mijn duik naar de boekenkast. Helaas kan ik het boekje nergens meer vinden dus ga ik het nu opnieuw bestellen in de hoop dat jij ze nog op voorraad hebt. Heerlijke lectuur voor bij de bloedbank en voor andere momenten dat ik maar weinig tijd heb om te lezen. Ik verheug me er al op om de verhaaltjes weer te lezen.

  Groetjes, Clary

  Beantwoorden
  • 30 april 2020 om 12:11
   Permalink

   Ha Clary! Wat lief en leuk dat het het eerste was dat je las! Dat doet me deugd :-). Ik verkoop momenteel erg weinig boekjes en heb ze nog zeker liggen. Ik zie de bestelling wel binnenkomen, alvast bedankt! (En als het niet lukt -ik mag hopen van wel-, roep! Of mail me op steven@uitgeverij-stofje.n) En tot dinsdag weer 🙂

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »