Over mij, Steven van Beek

Steven Starbucks

Ik ben sterk in observaties. Gezond perfectionistisch. Wil altijd een nét iets interessantere invulling dan ik al heb. Ik ben speels, met volop ervaring.

Voor het regionale BN DeStem schreef ik al duizenden verhalen. Human interest, evenementen, bijzonderheden of sport. Misschien ken je me wel van de rubriek Perrongeluk. Als stationsmedewerker zag ik wat er gebeurde op het station van Breda. Voor LED-fabrikant Oreon bewandel ik een totaal ander pad: ik zet ingewikkelde materie om in begrijpelijke teksten. Voor zorgorganisatie Mijzo schreef ik het boek Mijzo in Coronatijd: twintig interviews, van de Raad van Bestuur tot de zorgmedewerkers en cliënten. Ik schrijf SEO-teksten over campings en klamboes en struin voor NedKAD websites van universteiten af, op zoek naar nieuws over angsten, depressies en suïcide.

Kortom: veelzijdig, maar altijd met de lezer centraal. Kijk vooral eens naar mijn klanten.

Uitgeverij Stofje

Op deze website blog ik vooral. Ik woonde twee jaar in Mexico. Korte verhalen, columns en hersenkronkels. Ik schreef al boeken, zoals mijn nieuweling Het Groene Schaduwlicht.

Momenteel ben ik bezig met het project Steven Abroad, een Engelstalige website over mijn reizen. Neem snel een kijkje. Het idee is de Amerikaanse markt en affiliate marketing. Mijn persoonlijke droom is immers om te leven van mijn eigen content.

Ik heb ruimte om (journalistieke-) tekstschrijfopdrachten op te pakken. We kunnen via Zoom onder het genot van een kopje koffie eens het een en ander bespreken. Neem contact met me op via [email protected].

Aanbevelingen op LinkedIn

Boeken

Ik schreef tot nu toe vier boeken, allen te vinden in mijn webshop.

  • Het Groene Schaduwlicht: mijn eerste fictieboek.
  • Meer dan 130 Perrongelukjes: een lijvig boek gevuld met meer dan 130 Perrongelukjes en tekeningen door Bram de Bont en Tess van Gompel.
  • Perrongeluk: het eerste boekje, vol spontane verhalen uit de begintijd van Perrongeluk.
  • De Crash: KoSte (Ko de Kok en Steven van Beek) schreven in hun tienerjaren gedichtjes. Dit boekje, met fraaie illustraties van Ko, is daar een soort eindproduct van.
  • Extra: een vijftal boekjes van KoSte, die vóór De Crash in zeer beperkte oplages verschenen.
Translate »
Scroll naar boven