Referenties

Ik ben trots op de klanten die ik heb. Op de mensen die van mijn schrijven gebruik gemaakt hebben. Ik stel ze je hieronder even voor en ik vroeg hen wat zij van de samenwerking vonden. Je leest hieronder daarom een aantal referenties.

Als redactiechef van BN DeStem was ik heel blij met Steven’s columnserie Perrongeluk, pareltjes tekst over mooie scènes die zich afspelen op het station van Breda. Later schreef Steven een serie over kleine rechtszaken en de serie Hup NAC. In die laatste serie wist hij de liefde van de supporters voor hun voetbalclub als geen ander te vangen. Ook vanuit Mexico weet Steven onze kolommen te vullen. Ik beveel zijn originele schrijfwijze van harte aan.
Yolanda Sjoukes – oud-redactiechef BN DeStem


Ik ben de schrijver van het boek Mijzo in Coronatijd. De zorginstelling wist dat het te midden van een unieke gebeurtenis zat. Aan de hand van ruim twintig interviews met zorgmedewerkers, directie, managers en vrijwilligers werd een beeld geschetst van dit tijdperk. Het boek is hier te lezen.


oreon

Oreon maakt innovatieve LED-verlichting voor de glastuinbouw. Wat Oreon uniek maakt, is dat zij hun LEDs met een waterkoeling koelen. Daarmee zijn ze één van de weinigen op de markt. Als tekstschrijver, schrijf ik nieuwsberichten voor Oreon en interview medewerkers over hun drijfveren.

Bij RB-Media schreef (ik ben er inmiddels gestopt) ik SEO teksten. Met een team online marketeers zorgden we ervoor dat teksten beter vindbaar werden via Google. Inhoudelijk ging dit over MKB’ ers.

Bellaire

Bellaire maakt kleding voor de ‘actieve jongere’. De 10 tot 15-jarige die naar buiten gaat, om de dansen, te skaten, te basketballen, enzovoort. De kleding is elastisch en rekbaar, waardoor het een perfecte fit heeft. Geen oversized kleding dus meer, maar modieus.


Webmastery is tekstschrijfbureau. Ik schrijf voor NedKad, VrijzinnigenNL en Diabetesfonds. Daarnaast verzorg ik de webcare voor organisaties als Alzheimer Nederland, Vluchtelingenwerk, de Nierstichting, Kinderpostzegels en meer.


stijlfiguur

Tekstschrijfbureau Stijlfiguur helpt schrijvers met het verwezenlijken van hun droom. Helpt studenten met hun scriptie. Bij dit bureau zijn bekende schrijvers aangesloten, zoals Thomas Heerma van Voss en Julien Althuisius. En Steven van Beek, dus ;-).


Deze lijst is niet volledig. Ik schrijf ook voor: Camping Expert, Deconet, De Telegraaf, Tix en Dutch Blue.

Translate »