Transseksueel

In mijn ooghoek zie ik twee mensen naar me toe komen. Ik neem direct mijn positie in om de twee te verwelkomen en zie dat het twee donkere mannen zijn.

Nou ja, één van de twee draagt een kleurrijk rokje, een roze panty, heeft glitter lippenstift op en is uitgebreid opgemaakt. ‘Ze’ heeft diverse kleurtjes nephaar door het echte haar verweven, maar is de toch best lange bakkebaarden ogenschijnlijk vergeten. Ook de stem is niet erg vrouwelijk. De ander is een echte macho, een opvallend duo dus. Ach.

De ‘vrouw’ bestelt een beltegoed en vraagt op vreselijk flirtende wijze of ik ‘haar’ wil helpen het beltegoed op de telefoon te zetten. Té verwijfd, té gay, maar natuurlijk help ik. De macho man staat er wat schaapachtig bij en kijkt wat beschaamd om zich heen.

Het beltegoed is opgeladen. “Je bent een schatje, voortaan kom ik bij jou voor m’n boodschappen, hihi, bubye” en ze geeft me een mijns inziens wat onsmakelijk knipoogje.

Zo bezien ben ik best professioneel, de bijdehante opmerkingen gierden tijdens dit onderhoud door m’n hoofd. Wijselijk glimlachen, wat ben ik toch een pro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »