Hete nacht

perrongeluk
Foto: Edwin Wiekens / Pix4profs

Een ontroerend tafereel. Een man en vrouw van ruim in de zestig sluiten elkaar vol emotie en overgave in de armen. De omhelzing is stevig en het ontroert extra als ik tranen over de wangen van de man zie rollen.

Dit lijkt op een weerzien waar beiden lang en reikhalzend naar hebben uitgekeken. Na een uitermate innige knuffel van zo’n vijf minuten, maakt de ontroering en emotie plaats voor passie.

De man pakt de vrouw vol op de mond en ik zie de twee tongen in elkaar verstrengeld raken. De hand van de vrouw wrijft over zijn rug, knijpt in zijn billen en verdwijnt kortstondig maar overduidelijk tussen zijn benen. Ze stoppen even en de man zoekt in zijn jaszakken. Hij pakt een pakje kauwgom, haalt er een kauwgompje uit en plaatst deze tussen z’n tanden. De vrouw pakt het kauwgompje met haar tong af en de twee tongen ontmoeten elkaar weer kort. De man pakt nog een kauwgompje voor zichzelf en omhelst de vrouw weer. Met z’n arm om haar heen verdwijnen ze uit mijn gezichtsveld, ongetwijfeld een hete nacht tegemoet.

Steven van Beek

Steven van Beek ('81) woont momenteel in Mexico Stad. Alle teksten op deze website zijn van zijn hand.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »