De stijfkop

“Vanavond ga ik dus gewoon naar een lekkere pot voetbal kijken: Atlético Madrid – PSV!”, wrijft de man zich al enthousiast in de handen. “Hoewel… Ik zit te denken: twéé potten recht voor me had ik eigenlijk ook wel gewaardeerd, haha!”

Korte omschrijving van de man: hij is 47, vrij klein van stuk, heeft een donkere huidskleur en en een fijne, vrolijke, jeugdige uitstraling. Hij komt met enige regelmaat bij me langs en blijft altijd kort ouwehoeren. De gesprekken gaan altijd over voetbal of seks. Of allebei, dus in dat opzicht is ook dit gesprek al geslaagd.

“De telefoon gaat straks uit, ik wil gewoon een avondje alleen zijn. Lekker op de bank hangen, pilsje erbij, voetbal kijken. Maar goed, je weet hoe dat gaat…”, verzucht hij. Een vrouw van ongeveer 25 komt wat bij me halen, de man praat onbeschaamd verder. “Er zijn natuurlijk twee ikken. Mijn hoofd is vrij slap en meegaand, maar er is nog een stijfkop aanwezig in mijn lichaam”, knipoogt hij, terwijl hij ondeugend naar de dame kijkt.

De vrouw handelt haar bestelling echter vlug af en gaat weer verder. “Zag je hoe ze keek? Ze snapte ‘m wel, tuurlijk snapte ze ‘m wel! Nee, maar vanavond lekker alleen dus. Het zou deze week voor het eerst zijn.” Hij ziet dat er even geen mensen in de omgeving zijn en pakt z’n telefoon tevoorschijn. Hij laat z’n Whatsappberichten zien. “Op dit moment heb ik”, en de man denkt kort na en telt daadwerkelijk met z’n vingers, “met vijf vrouwen seks. Deze”, en hij klikt een foto aan, “is de meest verse. Nieuw en spannend, dus.”

Te zien is een studentikoos type van begin 20. “Kijk wat ze zegt? Ze wilde vanavond afspreken, ik heb het naar morgen getild. Hier laat ze teleurstelling blijken, ik ga daar dan niet in mee. Ik ben relaxed, ik hóef niet. En dus wil ze me. En is morgen natúúrlijk ook een goed idee!” De man sluit het Whatsappgesprek met de twintiger af en opent een ander gesprek.

Eerst de foto: een zeer wulpse, donkere vrouw pronkt met haar enorme borsten, die dankzij een dun laagje stof nog enigszins bedekt zijn. “Leuke chick dit. Achterin de 20, heeft altijd zin. De truc is echter om ze alle vijf perfect af te wisselen, ze hebben alle vijf wel hun leuke kanten. Deze is grappig en kan goed koken, wat natuurlijk in het weekend best handig is.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »