De krultang

Onze winkel bestaat uit twee delen. De winkel zelf en een klein magazijntje erachter. Deze twee delen zijn verbonden met een klein gangetje en aan het einde van dat gangetje hangt een spiegel. Deze spiegel is ook voor klanten zichtbaar. Grappig om te zien dat er af en toe vrouwen zijn die checken of hun make-up nog goed zit, of om te kijken of de haren nog in model zitten.

De voorkant van de winkel bestaat uit een raam met eronder een muurtje. In dat muurtje is een stopcontact bevestigd. Regelmatig laden reizigers daar hun telefoon op. Dus, hou vast: Een spiegel en een stopcontact.

Jammer dat je er een paar dagen geleden niet was“, zegt een medewerker van de NS. “Hilarisch. Ik zie een meisje naar je winkel lopen. Ze plugt iets in het stopcontact en zoekt naar een ideale positie, zodat ze én de spiegel ziet én zodat het snoer van het apparaat dat ze vast heeft lang genoeg is. Blijkt het een krultang te zijn. Ze heeft gewoon bijna een half uur lang met de krulspeld haar haren gekruld, midden in de stationshal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »