Chique oud en nieuw

Het is rustig vandaag. Stil. Ik kijk uit over een verlaten perron, fantaserend over dat eerste biertje later deze avond.

Een vrouw betreedt het perron. Ze zal ongeveer 55 zijn. Ze is bijzonder stijlvol en klassiek gekleed, klaar voor een chique feest. Een mooie zwarte, strakke jurk laat haar slanke lijf goed voor de dag komen. Er is decolleté aanwezig, maar verre van ordinair. De jurk is tot net boven de knieën, maar rond de benen niet strak. Ze draagt een donkere panty met twee ‘schattige’, zwarte schoentjes met korte hakjes aan haar voeten. Een lange grijze jas verwarmt het geheel. Ook hier klasse; het stofje, de details en de vorm van de jas zijn tot in de puntjes perfect. Een jas die je in het dagelijks leven niet aan zal trekken.

Om haar nek hangt een rijkelijk versierde collier. Opvallend zijn de roodgeverfde haren en de diverse kleurrijke tinten in haar make-up.

Classy.

Ze komt naar me toegelopen. “Godskolere, wat zijn die tassen zwaar. Doe mij twee sosaaizebrojkes, ik moetun bojemke leggen voor vanavond en ik hènonnie gegete. Ik heb al veel te lang nie gezôpe, dus vanavond ga ik me lam zuipe. Fijne avond jij!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »