Steven

Mijn naam is Steven van Beek, geboren op 16 april 1981 te Breda. Ik genoot mijn middelbare school op een Rudolf Steiner school, behaalde mijn HAVO aan de Baronie-college en studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam op HBO niveau. Mijn zoektocht naar een ‘baan op niveau’ leverde nooit iets op, waardoor ik nog altijd op het station werk.

Sinds 28 november 2012 vind je enkele keren per week een vers ‘Perrongelukje’ in je timeline op Facebook. Vaak zijn het momentjes tussen mij en een klant. Die kunnen ontroeren, juist grappig zijn, of daadwerkelijk diepgaande inhoud hebben. Het kan ook pure observatie zijn, of een opeenvolging van incidenten. Het is voor mij persoonlijk een bijzondere toevoeging aan mijn werk om deze momenten via dit blog te delen met jullie. Voorheen was mijn vreugd, opwinding of lach van korte duur. Door deze momenten op te schrijven en jullie feedback in de vorm van ‘likes’ of ‘comments’ te ontvangen verleng ik deze opwinding zonder meer. Met andere woorden: Perrongeluk zorgt ervoor dat dit werk voor mij weer leuk en interessant is geworden.

Het gebeurt regelmatig dat een momentje niet genoteerd wordt, omdat het onmogelijk is om zo’n moment in een leuke, interessante vorm te gieten. Een typisch Perrongelukje moet een verhaal zijn met een kop en een staart. Hij moet ‘af’ zijn en logischerwijs zijn er nogal wat momenten waar een overduidelijke kop aan zit, maar zeker geen staart of zelfs een lijf. In juni 2013 verscheen mijn boekje Perrongeluk in eigen beheer. Klik op ‘Bundel Perrongeluk’ voor meer informatie.

Op de achtergrond gaat mijn zoektocht naar ander werk overigens gewoon door. Soms fel en enthousiast, soms sluimerend. Tot die tijd hoop ik iedereen nog regelmatig te voorzien van toffe, nieuwe avonturen vanaf het station.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »