Mijn klanten

Wie zijn mijn klanten? En hoe past u daar tussen? In dit overzicht lees je wat meer over hen en wat ik voor hen deed. Natuurlijk neem ik uw bedrijf ook op in dit overzicht bij een samenwerking.

Voor BN DeStem schreef en schrijf ik vooral verhalen over de regio Breda, Oosterhout en Etten-Leur. Als journalist koerste ik de regio door, interviewde ik mensen en kwam in contact met het nieuws. Daarnaast schreef ik enkele rubrieken, zoals Perrongeluk, De Kantonrechter en Hup NAC.


Ik ben de schrijver van het boek Mijzo in Coronatijd. De zorginstelling wist dat het te midden van een unieke gebeurtenis zat. Aan de hand van ruim twintig interviews met zorgmedewerkers, directie, managers en vrijwilligers werd een beeld geschetst van dit tijdperk. Het boek is hier te lezen.


oreon

Oreon maakt innovatieve LED-verlichting voor de glastuinbouw. Wat Oreon uniek maakt, is dat zij hun LEDs met een waterkoeling koelen. Daarmee zijn ze één van de weinigen op de markt. Als tekstschrijver, schrijf ik nieuwsberichten voor Oreon en interview medewerkers over hun drijfveren.

Bij RB-Media schreef (ik ben er inmiddels gestopt) ik SEO teksten. Met een team online marketeers zorgden we ervoor dat teksten beter vindbaar werden via Google. Inhoudelijk ging dit over MKB’ ers.

Bellaire

Bellaire maakt kleding voor de ‘actieve jongere’. De 10 tot 15-jarige die naar buiten gaat, om de dansen, te skaten, te basketballen, enzovoort. De kleding is elastisch en rekbaar, waardoor het een perfecte fit heeft. Geen oversized kleding dus meer, maar modieus.


Webmastery is tekstschrijfbureau. Ik schrijf voor NedKad, VrijzinnigenNL en Diabetesfonds. Daarnaast verzorg ik de webcare voor organisaties als Alzheimer Nederland, Vluchtelingenwerk, de Nierstichting, Kinderpostzegels en meer.


stijlfiguur

Tekstschrijfbureau Stijlfiguur helpt schrijvers met het verwezenlijken van hun droom. Helpt studenten met hun scriptie. Bij dit bureau zijn bekende schrijvers aangesloten, zoals Thomas Heerma van Voss en Julien Althuisius. En Steven van Beek, dus ;-).


Deze lijst is niet volledig. Ik schrijf ook voor: Camping Expert, Deconet, De Telegraaf, Tix en Dutch Blue.

Translate »