Meer dan 130 Perrongelukjes

Meer dan 130 Perrongelukjes
Meer dan 130 Perrongelukjes

Meer dan 130 Perrongelukjes

In 2015 bracht ik Meer dan 130 Perrongelukjes in eigen beheer uit. Een boekje met liefst 138 Perrongeluk verhalen en hier en daar voorzien van tekeningen door cartoonist Bram de Bont en een tweetal fraaie afbeeldingen door Tess van Gompel. De meeste verhalen van Meer dan 130 Perrongelukjes zijn eerder verschenen in dagblad BN DeStem, maar er zijn ook een aantal nergens anders gepubliceerde stukken in te vinden. Het boek zou, heb ik begrepen, een ideaal toiletboek zijn. Nou ja, dat zie ik best wel als een compliment.

In dit boek spreek ik als Kiosk-medewerker met klanten. Observeer ik de voorbijtrekkende meute op een treinstation. Zie ik de samenleving in het klein. Dat levert een liefdevol samenraapsel op van allerlei verrassende emoties.

Het boek is in diverse boekenzaken in Breda te koop, zoals bij de Bruna, het Ezelsoor en Libris. Maar dit boekje is ook natuurlijk te koop via mijn webshop á €13,95 (excl verzendkosten). Je kunt natuurlijk ook het volledige boekenpakket aanschaffen. Hieronder lees je wat bezitters van dit boekje er nu eigenlijk van vinden. Wat vind jij ervan?

Laat ook jouw review achter!

Translate »