Een picknicktafel in je tuin: romantisch, inspirerend en betaalbaar!

Dit is een reclametekst over een picknicktafel. Alle links zijn affiliates. Als je via deze links naar de gelinkte website gaat, verdien ik een commissie op een eventuele aankoop. Geen nood: je betaalt niet meer dan normaal.

De zomer komt eraan. Het warme weer nodigt ons weer uit om naar buiten te gaan. Hoe vet zou het zijn als je een picknicktafel in de tuin had? Lekker ontbijten of ’s avonds romantisch tafelen: een picknicktafel garandeert gezelligheid. En dat niet alleen: een picknicktafel in je tuin is een lust voor het oog.

Picknicktafel in de tuin

Herinneringen

Het is een fijne herinnering uit mijn jeugd. Met het hele gezin op vakantie naar Frankrijk en af en toe pauzeren bij een benzinestation. Wij gingen dan nooit eten bij het restaurant, maar we aten onze boterhammetjes buiten, aan een picknicktafel. Sindsdien heb ik de picknicktafel in het publieke domein in mijn hart gesloten. Dit is voor mij het symbool voor familiaire gezelligheid.

Toen corona haar intrede deed in Nederland, ging alles dicht. Ik heb er gigantische moeite mee om thuis te werken. Heb een andere omgeving nodig, anders komt er niks uit. Bij lekker weer (lees: droog) ging ik die maanden naar de bossen en de weiden. Ik kocht een flinke accu voor mijn computer en nam plaats aan een picknicktafel, zoals die er duizenden zijn buiten. Het bleek een ideale werkplek.

Romantisch en uitnodigend

Een picknicktafel nodigt uit. Is gezellig. Inspireert daardoor ook. Regelmatig kwam er wel iemand bij me zitten. Een moeder die samen met haar dochtertje een wandeling maakte. Een man die zijn hond uitliet. Vaak had ik er leuke gesprekken mee. Het leek alsof niemand zich bezwaard voelde, zoals dat vaak wel bij reguliere bankjes is.

Waarom eigenlijk geen picknicktafel in je tuin? Lijkt me een gegarandeerde aanwinst. Een centraal punt, dat bovendien charmant oogt. Romantisch is. Voor de hele familie, of voor vrienden. Serveer hapjes, drink een glas wijn of een biertje.

Ruime keuze

Er is nogal wat keuze, maar duur hoeft het zeker niet te zijn. Op Goedkopepicknicktafels.nl zie je kleine, grote, ronde en vierkante picknicktafels. Voor kleine en grote gezelschappen. Soms letterlijk: een van de picknicktafels is alleen geschikt voor kinderen! Alle picknicktafels zijn geïmpregneerd en kunnen dus tegen een fikse regenbui. Doorgaans zijn ze gemaakt van Europees grenen. En ze zijn er al vanaf 120euro. Een koopje!

DeLuxe 180

De picknicktafel die je in de openbare ruimte ziet, is doorgaans DeLuxe 180. Deze is geschikt voor zes personen, is robuust en authentiek. Goedkopepickntafels.nl zal deze zware tafel kosteloos leveren en installeren. Met name bij bedrijven en in de horeca is deze picknicktafel populair. Dit is immers een goed betaalbare optie om zes mensen te laten zitten. Bovendien wordt de prijs lager als je er méér bestelt.

Aluminium

Alle picknicktafels zijn van grenenhout, maar sommigen zijn afgewerkt met aluminium. Dat geeft een net wat andere look. Het voordeel is dat deze tafels minder onderhoud nodig hebben en lichter in gewicht zijn. Maak je picknicktafel, van hout of aluminium, ook zeker af met zitkussens. Dat is net wat lekkerder voor de billetjes.

Tuinbanken

Zoals gezegd is een picknicktafel een absolute aanwinst voor je tuin. Het geeft net wat meer cachet en gezelligheid dan een tafeltje met meerdere stoelen. Ook mooi zijn tuinbankjes, die je wat meer aan de zijkant kunt zetten. Neem daarom ook zeker een kijkje op

Alle picknicktafels, tuinbanken en kussens komen direct uit de fabriek, wat de lage prijs verklaart. Goedkopepicknicktafels.nl is hét adres voor de allerbeste en goedkoopste picknicktafels van Nederland. Ze hebben bewust een klein assortiment, met alleen hardlopers. Je ontvangt je picknicktafels altijd binnen drie dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »