Informatie over de donaties

Onder mijn verhalen vind je altijd een donatiemodule. Waarom je zou doneren voor iets wat ik het allerleukste vind om te doen en toch wel zal blijven doen? Goede vraag. Laat ik zo antwoorden: je kunt de verhalen gewoon gratis lezen. En vind je ze leuk, inspirerend, ontroerend of wat dan ook? Dan is een donatie gewoon hartstikke fijn. En kan het voor mij een inkomstenbron zijn, waardoor ik die verhalen ook kan blijven maken. Ofwel, het is een eigen keuze. Ik zou het in ieder geval hartstikke blij mee zijn en zal je, waar mogelijk, belonen. Wie weet als ik ooit een boek uitbreng. (Lees: als ik ooit een boek uitbreng, beloon ik je. Hehe.)

Ik heb ook een abonnement in het leven geroepen. Ook weer zoiets: die is niet verplicht om verhalen te lezen, maar geheel vrijwillig. Ook tot steun dus. Misschien vind je het het wel gewoon waard.

Het maandabonnement gaat in op de dag dat je je abonneert. Abonneer je je op de 5e van de maand, dan betaal je ook iedere 5e van de maand. Wil je dit niet zo, maar op een andere dag? Stuur me dan een mail.

Je kunt je abonnement altijd stopzetten. Op ieder moment. Mocht het met afnemende kwaliteit of kwantiteit te maken hebben, há, dan zou ik dat graag wel weten. Even goede vrienden, sowieso.

Mocht je nog vragen hebben, stuur me dan een mail. Mocht het een vraag zijn die algemeen is, neem ik deze graag op deze pagina op. Soort FAQ. We gaan het zien.

Per 1 december ’20:

  • Aantal abonnees v.a. december ’20: 0

  • Aantal donaties v.a. september ’20: 27
Translate »