Bubbelen in het bubbelbad van de Action

(Dit verhaal bevat enkele affiliatelinks van de Action. Als je via deze links een aankoop doet bij Action, ontvang ik hier een percentage over. Het product heeft altijd gewoon dezelfde prijs; je bent dus niet duurder uit.)

Yes, nondeju! Aanstaande maandag krijg ik de sleutel van m’n nieuwe huisje. Het is een hoekwoning in het Bredase Tuinzigt. Bij de uitnodiging had ik er nog erg weinig fiducie in, maar eenmaal binnen werd ik overmand door een gevoel van: ja. Hier kan ik wonen. Een plekje met karakter en voor mijn gevoel volop mogelijkheden. Schitterend. En dat tuintje. Als hier geen bubbelbad van de Action komt te staan, weet ik het ook niet meer.

Nu is het allereerst zaak om meubeltjes te vergaren, want die heb ik na mijn vertrek naar Mexico nog maar nauwelijks. Ik heb een bed, een tv, een koffiezetapparaat en een magnetron. Dat is alles. Best een leuk gevoel; helemaal opnieuw beginnen. Nu wil ik er gewoon een tof huis van maken. Geen troep, maar gewoon fijne spullen. 

Voorbereiding

Je denkt na, je kijkt rond, je bereidt je voor. Een bank is straks natuurlijk wel noodzakelijk. En een fijn tafeltje erbij. Boven nog wel een bureautje. Weet ik veel, alles op z’n tijd.

Ik heb me voorgenomen het rustig aan te doen. Hoef m’n huis niet vol te bouwen. Hoef ook zeker geen spullen ‘voor zolang’. Als ik iets echt echt echt nodig heb, koop ik het. Straks loop ik door de IKEA, op zoek naar iets voor m’n huis. Struin ik door woningzaken. Verwonder me bij het aanbod in verlichting. En stiekem neem ik ook een kijkje bij de Action. Die hebben toch met enige regelmaat interessante spullen. Es zien. 

Barbecue

Ik heb een tuintje; misschien koop ik wel zo’n barbecue bij de Action. Neem ik gelijk barbecue handschoenen en dat duo aan tuinstoelen. Dan is m’n tuintje gelijk ook zomerproof en ben ik een echte Tuinzigter. Barbecuen. Worsten erop. Salades bereiden. Biertjes in de koelkast. Dit wordt een hit, dit ga ik doen, dit wil ik hebben. Edoch, enige twijfel. 

bubbelbad van de action

Bubbelbad van de Action

Maar wácht. Een DreamStream opblaasbaar bubbelbad van de Action voor 299 euro! Ik… wil… hou me tegen. Dat is in alle eerlijkheid dan eigenlijk wél iets dat ik hoogstwaarschijnlijk zo nu en dan zou gebruiken. Beetje bubbelen met een biertje binnen handbereik. Dat is nu al vrolijkmakend. Geschikt voor 2 tot 3 volwassenen, kan opwarmen tot wel 40 graden en dat is een uitstekende temperatuur. Ik zie dit eigenlijk wel voor me. Groot genoeg om te relaxen, lekker warm en in zoveel opzichten een leuke optie. 

Dit bubbelbad is alleen online verkrijgbaar en als ik wat verder kijk op deze webshop: best kans dat ik hier nog wat uitgebreider boodschappen ga doen. Een messenset, een stofzuiger; er is bij Action veel verkrijgbaar dat min of meer nodig is, of op z’n minst leuk is om te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »