Top of Flop: Chassé Cinema

Wat vinden bezoekers van Chassé Cinema in Breda na de verbouwing?

Wat: Chassé Cinema

Waar: Breda

Wanneer: 20 mei 2019

Aangepast: nieuwe stoelen, iedere zaal met een andere kleur. Nieuw geluidssysteem. Nieuwe toiletten.

Margot de Puyt, Breda

,,We komen sowieso graag in Chassé Cinema, want het is hier meer toegankelijk voor rolstoelen dan in de andere Bredase bioscopen. Hier zit je achterin de zaal, waardoor je beter zicht hebt. Het viel ons in deze nieuwe situatie op dat het nu meer moeite kost om de rolstoel in te draaien dan voorheen, dus ik vermoed dat de stoelen wat luxueuzer en dikker zijn geworden, waardoor het pad wat smaller geworden is. Dat is voor de rolstoeler dus wel nadelig. We zaten in zaal 2, bij zaal 1 was het altijd perfect. Dat weet ik nu nog niet.”

Bram Geurts, Cuijk

,,Dit was ons eerste bezoek hier en dat is ons absoluut heel goed bevallen. De stoelen zaten echt uitstekend, je kon er zo heerlijk in wegzakken. Het geluid was ook erg goed, dat viel ons direct op. Dat kan zich wel meten met de grote bioscopen. Wij gaan vaak naar Nijmegen, daar is een ultra- surround-ding-system en dat is goed vergelijkbaar. Ik spreek een beetje veel in superlatieven merk ik, maar het is strak. We wisten niet dat het hier zoveel nieuw was, hoewel het wel behoorlijk naar nieuw rook. De nieuwigheid spatte er dus ook vanaf.”

Marc Janssens, Breda

,,Het viel me gelijk bij binnenkomst al op dat de stoelen nieuw waren; ze hadden een andere kleur. Ze waren blauw, voorheen waren ze rood. Verder heb ik eerlijk gezegd geen enkel verschil gemerkt. Ja, is er een nieuwe geluidsinstallatie? Ik heb echt geen enkel verschil gehoord. Ik ga vaak naar wat rustigere films, niet naar muziekfilms, dus is het geluid nooit zo heel relevant. Ik kom hier heel vaak, bijna wekelijks en wist natuurlijk dat er hier verbouwd is. Bij de toiletten ben ik nog niet geweest, die schijnen ook een opfrisbeurt gehad te hebben.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »