Schokkende graffiti: waar komt het vandaan?

ETTEN – LEUR – ‘Vieze kk homo’s! Wacht maar!’ Bewoners aan het Markenland in Etten-Leur keken dinsdag gek op bij het lezen van deze tekst op een raam aan hun straat. Het pand staat al sinds december leeg. Naast het raam, op de muur: ‘Wacht maar!’ Verhuurder MVGM had die middag een bezichtiging gepland en verwijderde in alle haast de bizarre teksten.

Maar wat betekenen deze teksten? Het is gissen. Buurtbewoner Mennie Vos zette foto’s van het incident op Facebookpagina Klaagboek van Etten-Leur. Eronder wordt gesuggereerd dat het wellicht iemand is die door MVGM geweigerd is en op deze wijze een wraakactie wilde ondernemen. ,,Er woonde eerst een wat oudere vrouw met haar zoon. Ik kan me niet voorstellen dat het met hen te maken had. Echt, ik heb geen idee wat dit betekent”, vertelt buurtgenote Julia.

MVGM heeft de graffiti snel laten verwijderen. ,,Onze inspecteurs zullen worden ingezet om extra rondes te rijden langs onze complexen in Etten-Leur om alles in de gaten te houden”, legt Stacey Hoogenboom namens de wooncorporatie uit. MVGM gaat aangifte doen bij de politie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »