Parkfeest beleeft fijne editie

OOSTERHOUT – ,,Het was een fantastische editie. Ik heb zoveel nieuwe gezichten gezien, mensen die nog nooit eerder op het Parkfeest geweest zijn en zich enthousiast toonden. Volgens mij was dit een Parkfeest als vanouds”, geniet voorzitter Jos Zimmerman nog na. ,,Het was echt weer het stukje reünie voor de Oosterhouters en de vele nieuwe bezoekers voelden zich volgens mij direct thuis.”

Hij somt op. Kenny B met een podium vol Oosterhoutse kinderen. De WC Experience als ideale afsluiter. Jules Deelder die veel mensen naar Oosterhout bracht. De Oosterhoutse rapper Ares. En überhaupt: de drukte op zondag. ,,En dat weer. Het bleef droog: dat was een cadeautje.”

De zaterdag was niet uitverkocht, maar ‘gezellig druk’. Er was dan ook volop concurrentie in het festivallandschap in de regio. ,,En er gingen nogal wat mensen richting Guus Meeuwis in Eindhoven.” Zimmerman vermoedt dat er nog zo’n 600 kaarten over waren.

Volgend jaar is de 24e editie van Parkfeest, van 5 tot 7 juni. ,,We houden het terrein besloten, dat is goed bevallen. Vooral voor verdwaalde kinderen en hun bezorgde ouders geeft dat een veilig gevoel. De zaterdag moet op Slotpark Oost nog wat gefinetuned worden, daar was het ’s middags toch wat te rustig.” Wat vooral fijn was: veel jongeren, die zich opgaven om als vrijwilliger aan de slag te gaan. ,,Dat stokje moet langzaam overgedragen worden.  Het is zo fijn dat de nieuwe generatie enthousiast is, we hebben al wat aanmeldingen. Zo blijft Oosterhout op de kaart staan.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »
Scroll naar boven