Lil Kleine: ‘vet’, maar zorgt ook voor problemen

OOSTERHOUT – ,,Zo vet dat hij eens hier in Oosterhout staat. Volgens mij staat hij normaal echt alleen in Amsterdam”, glunderen Evy (15) en Eef (14) vlak na afloop van het optreden van Lil Kleine. ,,Het was echt heel tof, maar eigenlijk wel zoals verwacht. Zijn show was alleen wel erg kort; het was voorbij voordat ik het door had.”

De Amsterdamse rapper stond drie kwartier op het podium van Parkfeest Oosterhout en speelde hits als ‘Drank & Drugs’, ‘Verleden Tijd’ en ‘1, 2, 3’, voor een uitzinnig en luid meezingend tienerpubliek. ,,Eigenlijk alle liedjes die je van hem kan verwachten. Ik zou niet snel een ticket kopen voor een losse show, want het is zo voorspelbaar”, vindt de 18-jarige Bibi. Ze wist ieder liedje eenvoudig mee te zingen. ,,Het wordt gewoon heel veel gedraaid in het uitgaansleven. Het was tof hoor, hier zo in het park.”

Evy en Eef hoorden Lil Kleine vaak ‘Breda’ zeggen. ,,Dit is toch echt Oosterhout hoor”, grijnzen ze. Ze genoten samen van een ‘fantastisch optreden’ van Miss Montreal, als opener van de dag en kijken reikhalzend uit naar afsluiter Kraantje Pappie.

Lil Kleine zou enkele uren van zijn optreden extra pakket aan eisen neergelegd hebben bij de organisatie, waaronder eten voor flink meer mensen dan vooraf aangegeven, extra drank, sigaretten en een staatslot. De organisatie wil er niets over zeggen, maar, legt persvoorlichtster Carmen Mutsaers uit: ,,Logistiek zorgt het allemaal wel voor extra problemen, we moeten even alle zeilen bijzetten om alles goed te laten verlopen.”

Parkfeest Oosterhout verwacht rond 19:15 een flinke regenbui, waarschijnlijk tijdens het optreden van Rowwen Hèze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »