Modellen paraderen door de binnenstad

Modellen paraderen door de binnenstad

Vrijetijdskleding, bruidsjurken, badkleding: Breda Fashion Weekend beleefde dit weekend haar primeur. Een blauwe catwalk liep vanuit de Barones tot de Lange Brugstraat en DJ Djamila Celina verzorgde de beats. Vier modeshows in twee dagen, geïnitieerd door diverse modehuizen in Breda. Modehuizen als Camel Active, Shoeby, Valerio Vicci, Expresso en Promiss sloegen de handen ineen. ,,We willen dit jaarlijks gaan doen, hopelijk op een drietal locaties. Maar dit is een prima begin, toch?”

Voorgesteld worden als ‘de meest verleidelijke man van Nederland’. Ger Valkenburg moet er om lachen en moet er nog steeds aan wennen. ,,Ja, dat blijft toch best een bizarre introductie.” Valkenburg is werkzaam bij DC Models, die de modellen verzorgt tijdens Breda Fashion. ,,Ik heb vandaag vooral een ondersteunende functie, maar ik krijg sinds die uitverkiezing zelf ook weer wat aanvragen.”

Zoals zoveel buitenactiviteiten, heeft ook Breda Fashion Weekend het vandaag getroffen. ,,Ik hoorde dat dit de drukste dag van het jaar tot nu is. We trekken ook telkens veel publiek”, klinkt Valkenburg tevreden. Breda Fashion is slim aangekleed, de locatie voor iets dergelijks is perfect. Boven de blauwe loper hangt een groot scherm met de deelnemende winkels, DJ Djamila Celina fungeert naast DJ toch ook als blikvanger. ,,Nu is het wel zo dat diverse kledingstijlen door elkaar gaan. We willen dus naar drie locaties, zodat het aanbod logischer aanvoelt. Nu is het echt van alles. Maar voor een eerste editie: ik denk dat hier wel een leuke rek in zit!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »