Culinair Pakhuys naar Oosterhoutseweg

OOSTERHOUT – Medio juni hoopt brasserie Rembrandt haar deuren te open in het monumentale pand aan de Oosterhoutseweg 139, waar tot voor kort Croy Boschlust zat. Culinair Pakhuys neemt er  dan zijn intrek en huurt de ruimte.

Het cateringbedrijf leefde al een tijd in onmin met de pandeigenaar van de Bredaseweg en verlaat Oosterhout, om net buiten de stadsgrenzen alsnog terug te keren. Daar zijn de mogelijkheden om een breder palet aan horeca neer te zetten. ,,Ik heb daar nog als klein mannetje stage gelopen en ken het er goed. Het is een perfecte plek om meer te doen dan wat we tot nu toe gedaan hebben. Aan de straatkant komt een brasserie die we Rembrandt gaan noemen, het Culinair Pakhuys neemt er haar intrek en achterin kunnen evenementen georganiseerd worden in drie verschillende zalen. Denk aan vergaderingen, bruiloften en feesten”, schetst Maas. ,,En dan is er ook nog een koetshuis waar je met honderd man een feestje kan vieren, of een barbecue kan organiseren.” Maas benadrukt dat er geen logies aangeboden zullen worden.

,,We willen er een hele toegankelijke brasserie van maken, met vriendelijke prijzen en een mooi terras. Het ligt natuurlijk prachtig tussen Breda en Oosterhout en het is in een mooi pand, maar we willen voorkomen dat het alleen weggelegd is voor mensen met een flink budget”, schetst hij verder.

Bewust is gekozen voor een algemene naam. ,,Hoewel de Nachtwacht wel echt terugkomt in het interieur straks, dus Rembrandt speelt wel een rol.”

Uiteraard heeft Maas ook flinke zorgen om het coronavirus. ,,Dat geldt voor alle horeca, voor iedereen. Wij hebben wel wat vlees op de botten en gezien de maatregelen van het kabinet heb ik goede hoop. We kunnen nu wel in alle rust naar juni toewerken.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »
Scroll naar boven