Bandjes kijken op Couch Potato Festival

BREDA – Bandjes kijken met een biertje en een vette hap op een zonovergoten festival is momenteel een utopie, maar het Couch Potato Festival gaat er vanavond toch een poging toe doen. Zes bandjes en vier dj’s treden online op van 16:45 tot 23:45, terwijl motorrijders de eet- en drinkbestellingen bij je thuis bezorgen. En de merchandisetent? Die is er ook.

‘Digitaal rondzwerven’, noemt de organisatie dat en zij roepen op om vooral in je tuin of op je balkon te gaan zitten voor het ultieme festivalgevoel. Op het programma staan de bands Melody Frost, Delicious Surprise, Revölvo, Scotch, Powerized en Rockford. ,,Het zijn feitelijk tv-opnames. We hebben bij Sound Dog een groot podium, waar de anderhalve meter gewaarborgd kan blijven. Er zijn drie camera’s en een regisseur die daar één geheel van gaat maken. Alles voldoet aan de gestelde richtlijnen, daar zijn we heel kien op”, legt Kees van Hulten van de organisatie uit.

De bands Powerized en Rockford brachten onlangs nieuw materiaal uit. ,,Die gaan dan normaal op tour, maar dat kan nu dus niet. Het is voor hen ook een afzetmogelijkheid en een manier om contact met het publiek te behouden.” Tussen de bands door zijn dj-sets van Zwarte Groef, De Muziek Kliniek, Zuster Doet en Back to Back with Distance.

Het eten wordt verzorgd door De Bio Slager, La Grande Dame en Wok Me Home. De drank wordt geleverd door De Speeltuin en Bliksem.

https://couchpotatofestival.nl/live/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »