Abonnement

Meerdere keren per week schrijf ik verhalen, hier, vanuit Mexico. Eigen observaties, ervaringen, soms wat gevoelens en vooral inzichten hoe het dagelijks leven er hier aan toe gaat. Veelal vanuit mijn eigen persoonlijke point of view. Daarnaast schrijf ik boeken. Het Groene Schaduwlicht is zo’n boek. Momenteel werk ik aan deel II en aan een volledig nieuw verhaal.

Je kunt me steunen deze verhalen te blijven maken. Door dat creatieve proces te ondersteunen. Door maandelijks een vaste donatie over te maken. Want wat zou het waanzinnig zijn als ik deze eigen verhalen kan blijven maken. Ik hoop dat ik jou ermee inspireer. Je gedachtes verzet. Je anders naar de wereld kan laten kijken.

Op dit moment heb ik 9 abonnees. Ik ben natuurlijk zeer gelukkig met de 60 euro per maand die zij me schenken. Word jij nummer 10?

Die bijdrage is echt geweldig. Op die manier kan ik mooie verhalen blijven maken en deze gekke levensroute bewandelen. En daar neem ik jou graag in mee.

Hieronder staan twee formulieren: je kunt kiezen voor een abonnement, of voor een eenmalige donatie. Bij een abonnement, ga je akkoord met een maandelijkse herhaling van datzelfde bedrag. De eenmalige donatie is, uiteraard, eenmalig.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust via email.

Abonnement
Let op: maandelijkse afschrijving

Eenmalige donatie
Totaal: € -
Totaal: € -
Translate »