Waarom je hier een abonnement zou nemen als alles toch gratis te lezen is?  Goeie! Want de verhalen blijven gratis te lezen. Niet allemaal, trouwens. Als er ergens echt moeite in gestoken is in de vorm van interviews, verplaatsingen etcetera, vraag ik daar een bedragje voor.

Maar alle verhalen gaan één of twee dagen na publicatie wel achter een soort betaalmuur. Als je me volgt op social media of je inschrijft voor de nieuwsbrief hoef je niks te missen. Het is wel zo dat je onder elke pagina ook een donatiemogelijkheid krijgt. Cru gezegd: schrijven is mijn grootste liefde, maar als ik er nog iets mee kan verdienen ook is dat toch helemaal geweldigprachtigweergaloos.

Whats in it for you? Als je inderdaad abonnee wordt dan volgen er echt voordeeltjes. Buiten het feit dat je alles kan lezen, kun je denken aan kortingen op mijn uitgegeven boeken, of dingen die ik nu nog niet weet. Ik wil minstens iedere zaterdag een verhaal puliceren, dus vier per maand! Belonen zal ik je, dat is het enige dat ik je kan beloven. En voor de prijs hoef je het niet direct te laten, toch?