Abonnement

Tweemaal per week schrijf ik verhalen, hier, vanuit Mexico. Inzichten hoe het dagelijks leven er hier aan toe gaat. Persoonlijke verhalen, korte verhalen en hersenkronkels. Veelal vanuit mijn eigen persoonlijke point of view. Je kunt me steunen deze verhalen te blijven maken. Door maandelijks een vaste donatie over te maken. Want wat zou het waanzinnig zijn als ik deze eigen verhalen kan blijven maken. Ik hoop dat ik jou ermee inspireer. Je gedachtes verzet. Je anders naar de wereld kan laten kijken.

Je vindt die mogelijkheid onder iedere tekst die ik maak. Op die manier kan ik mooie verhalen blijven maken en deze gekke levensroute bewandelen. En daar neem ik jou graag in mee.

Op deze pagina kun je me een donatie geven in abonnementsvorm. Waarom je dat zou doen? Wellicht geeft deze tekst daar een antwoord op, wellicht heb je er een andere reden voor, of wellicht pas je ervoor. Dat is natuurlijk ook goed. Maar hier: een abonnement voor een vast bedrag per maand. Dat kan al vanaf €2,50 per maand en is uiteraard op ieder moment te stoppen.

Hieronder staat het formulier. Bij betaling ga je akkoord met een maandelijkse herhaling van datzelfde bedrag.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust via email.

Totaal: € -